Jaga Keselamatan Cryptocurrency anda dengan Crypto Wallet yang selamat dan mudah.



Kepada yang ingin membeli Bitcoin atau Cryptocurrency lain boleh beli melalui link di bawah:
Remitano:

Luno:

Binance:


Clickbank Promo Tools

Dapatkan BAT Token percuma:

Link untuk Cryptowallet:

Anda boleh follow saya di:
Telegram:
Twitter:
Facebook:
Tik Tok: tiktok.com/@bicarakrypto

Intipati video adalah:
0:00 – Intro
4:08 – Penilaian Market Cryptocurrency
8:30 – Analisa teknikal Bitcoin
20:18 – Analisa teknikal Ethereum
23:04 – 5 Cryptowallet yang sesuai untuk digunakan bagi menyimpan Cryptocurrency untuk long term.

Penafian: Video ini hanya sebagai perkongsian maklumat Blockchain dan
Cryptocurrency serta pandangan peribadi saya. Tidak disarankan untuk digunakan sebagai nasihat pelaburan.

source

48 thoughts on “Jaga Keselamatan Cryptocurrency anda dengan Crypto Wallet yang selamat dan mudah.

  • January 25, 2022 at 7:39 pm
    Permalink

    Power bro..

    Reply
  • January 25, 2022 at 7:39 pm
    Permalink

    hai bro asyraf klu kita nak buy coin kita nak pilih limit oder or market oder,.so confius

    Reply
  • January 25, 2022 at 7:39 pm
    Permalink

    👆👆THE WORLD NEED👆👆 GOOD PEOPLE LIKE YOU BECAUSE OF YOUR GOOD JOB AND THE WAY YOU WORK FAST YOU’RE A PRO…

    Reply
  • January 25, 2022 at 7:39 pm
    Permalink

    Penggunaan bahasa Melayu yg betul dan baik harap semua Blogger dan youtuber berbahasa Melayu macam ini bukan bahasa Melayu yg melalut dan tunggang langgang, syabas saudara saya betul2 kagum dan berterima kasih.
    #belajar bahasa Melayu

    Reply
  • January 25, 2022 at 7:39 pm
    Permalink

    Foreign worker how to kyc

    Reply
  • January 25, 2022 at 7:39 pm
    Permalink

    apa maksud tuan jika jika gne trust wallet @ exodus dekstop wallet ( install dlm ltop ) hilang bhye ? klu ganti dg fon baru @ ltop baru install smula tidak boleh ke tuan ?

    Reply
  • January 25, 2022 at 7:39 pm
    Permalink

    Macamana nak beli ledger nano

    Reply
  • January 25, 2022 at 7:39 pm
    Permalink

    Salam tuan boleh sy mintak no wasap..

    Reply
  • January 25, 2022 at 7:39 pm
    Permalink

    Slm.. boleh ka kita transfer etherium kt huobi ke etherium kt luno?
    Pening dok pikir

    Reply
  • January 25, 2022 at 7:39 pm
    Permalink

    Assalamualaikum. Boleh beri penjelasan tentang ETP Exchange traded product.

    Reply
  • January 25, 2022 at 7:39 pm
    Permalink

    Kalau kita simpan dalam trust wallet.. Kenaikan harga coin akan sama naik juga ker.. atau mcm mana?..saya masih baru lagi dalam crypto nie..

    Reply
  • January 25, 2022 at 7:39 pm
    Permalink

    kesini sbb kes binance kene ban punya pasal

    Reply
  • January 25, 2022 at 7:39 pm
    Permalink

    Terima kasih bang atas ilmu , baru tahu pasal wallet wallet crypto nie… sbb skrng gov keluar statement pasal binance

    Reply
  • January 25, 2022 at 7:39 pm
    Permalink

    Sorry bro. Nak tanya. Kalau daftar Houbi global guna referal code bro, nanti dapat berapa % yaa for the discount fee??

    Reply
  • January 25, 2022 at 7:39 pm
    Permalink

    Klu ledjer hilang bos

    Reply
  • January 25, 2022 at 7:39 pm
    Permalink

    Terima kasih Bro,saya forex trader,insyaallah nanti nak try trade crypto pula.Dah create account dengan Luno tapi dah seminggu tak verified lagi.Terima Kasih Assalamualaikum.

    Reply
  • January 25, 2022 at 7:39 pm
    Permalink

    Bro,saya nak tanya berkenaan dgn pelaburan SoFi hong kong?

    Reply
  • January 25, 2022 at 7:39 pm
    Permalink

    salam tuan, terima kasih atas video yg mantap..banyak saya follow video tuan..

    saya ada soalan.. kalau fon rosak atau hilang memang coin kita akan hilang totally ke? kalau ingat password pun xboleh dapat balik coin tu?

    Minta jasa baik sesiapa respon…tq

    Reply
  • January 25, 2022 at 7:39 pm
    Permalink

    dekat bitstore malaysia ada jual trezor T juga kira ok kalau beli dekat saler ni kan

    Reply
  • January 25, 2022 at 7:39 pm
    Permalink

    Pertanyaan masa yang sesuai nak beli cardano,buat masa ni boleh beli ke

    Reply
  • January 25, 2022 at 7:39 pm
    Permalink

    Terbaik Tuan..nak tanya Tuan, kita org malaysia macam mana nak buka account di Binance ya.?? Dia banyak meminta yg kita ta ada ini 😅

    Reply
  • January 25, 2022 at 7:39 pm
    Permalink

    Quick note : If Elon Is Holding, it will probably go up, technical analysis does not matter when the worlds richest man is pumping in crypto so hard! We've only just started since Elon Musk is fueling the rocket for take off. Let's put a Shiba on the moon !!! As hard as it is tradlng Crypto, it sure is way more lucrative and is quite logical if you just learn & pay attention to what's going on, I’m not a pro trad er but I was lucky enough to make 11B T C since late last year following the instruct|ons and sιǫnals from Mark Murray. He runs program for Wealthy Elites to how ƚradıภg bitcoin works, helping them utilize the volatility of the crypto market and also stacking up more bitcoin. Mark has a Gmâil (e m a i l* d r 9 4 8 4 1 5 8 @ g m a i l. c o m * ) for more insights.

    Reply
  • January 25, 2022 at 7:39 pm
    Permalink

    Quick note : If Elon Is Holding, it will probably go up, technical analysis does not matter when the worlds richest man is pumping in crypto so hard! We've only just started since Elon Musk is fueling the rocket for take off. Let's put a Shiba on the moon !!! As hard as it is tradlng Crypto, it sure is way more lucrative and is quite logical if you just learn & pay attention to what's going on, I’m not a pro trad er but I was lucky enough to make 11B T C since late last year following the instruct|ons and sιǫnals from Mark Murray. He runs program for Wealthy Elites to how ƚradıภg bitcoin works, helping them utilize the volatility of the crypto market and also stacking up more bitcoin. Mark has a Gmâil (e m a i l* d r 9 4 8 4 1 5 8 @ g m a i l. c o m * ) for more insights.

    Reply
  • January 25, 2022 at 7:39 pm
    Permalink

    2010 .. Mael : ayam goreng 2 se BTC
    2021 .. Mael : ayam goreng 2 perusahaan se BTC

    Reply
  • January 25, 2022 at 7:39 pm
    Permalink

    Terbaik paper wallet . Buat 5 copy dan limenite. Old school. Sape2 tak bole hack

    Reply
  • January 25, 2022 at 7:39 pm
    Permalink

    macam mana nak Wd ke RM,boleh buat Youtube

    Reply
  • January 25, 2022 at 7:39 pm
    Permalink

    salam bro.minta review crypto ddkoin yg founder nya dr malaysia.antara pos dpos defi apa yg bgus

    Reply
  • January 25, 2022 at 7:39 pm
    Permalink

    Salam bang celcius wallet tu ok tak sbb saya ada yg cakap bole dpt 30 usd btc

    Reply
  • January 25, 2022 at 7:39 pm
    Permalink

    salam bro plss buat group telegram, senang apa2 update sana lajuu. thanks 😊

    Reply
  • January 25, 2022 at 7:39 pm
    Permalink

    Salam crypto tuan nk tnya mcm mana dgn coin dia olt coin..boleh pergi jauh tak?

    Reply
  • January 25, 2022 at 7:39 pm
    Permalink

    Tq tuan…mmg terbaik

    Reply
  • January 25, 2022 at 7:39 pm
    Permalink

    Cold wallet lebih aman 🙏👍

    Reply
  • January 25, 2022 at 7:39 pm
    Permalink

    salam,…lepas beli saya biarkan saja kat wallet binance spot and fiat. pertanyaan saya selamat ke?

    Reply
  • January 25, 2022 at 7:39 pm
    Permalink

    bos,mintak update pasal ADA mcmmana patot sell ke hold dlu skrg?

    Reply
  • January 25, 2022 at 7:39 pm
    Permalink

    Bro.. mcmana nk contact dgn bro..

    Reply
  • January 25, 2022 at 7:39 pm
    Permalink

    tuan boleh tak ceta pasal holochain(hot)apa projek holo ni.ada kah berpontensi

    Reply
  • January 25, 2022 at 7:39 pm
    Permalink

    Hatur nuhun kang, salam dari indonesia

    Reply
  • January 25, 2022 at 7:39 pm
    Permalink

    Salam bang. Boleh bgy taw tak app yg mcm luno? Yg trust wallet mcm2 cryto ada kita beli skrg dan hold bila hrga naik baru jual mcm luno? Bukan trade crypto. Kita kena beli baru boleh jual. Saya rasa abg fhm kot apa yg saya nk tnya. Mcm bitcoin ada blockchain. Contoh saya nk beli coin ADA saya nk simpan ja dlu kemudian hrga naik baru jual? Ada tak apps yg trust?

    Reply
  • January 25, 2022 at 7:39 pm
    Permalink

    Hi Bro..terbaik dan mantap …nak minta advice dan penerangan tentang PI coin ..TQ

    Reply
  • January 25, 2022 at 7:39 pm
    Permalink

    Nk tanye sifu.. Ade x wallet lain selain Luno yg boleh transfer crypto ( Nilai) kpd local bank..

    Reply
  • January 25, 2022 at 7:39 pm
    Permalink

    like. macam join kelas crypto yang bayar rm3000. syukur asyraff buat free n sgt berinformasi.. even saya start dari 2014 pun.. byk juga yg sy xtau. sebab dunia crypto asset ni sgt luas cabangnya dan sgt laju developmentnya. tak terkejar nak adaptasi semua pembaharuan dlm dunia crypto ni. sbb sy pikir cuma buat untung je.. haha

    Reply
  • January 25, 2022 at 7:39 pm
    Permalink

    How about crypto wallet dalam brave browser tu? tgk macam sama dengan metamask

    Reply
  • January 25, 2022 at 7:39 pm
    Permalink

    Nice bos 👍 teruskan update berita cryptocurrency

    Reply
  • January 25, 2022 at 7:39 pm
    Permalink

    Boleh buat review tentang Klever wallet?

    Reply
  • January 25, 2022 at 7:39 pm
    Permalink

    Salam bro, macam mana nak setup screen multidisplay tu?

    Reply
  • January 25, 2022 at 7:39 pm
    Permalink

    Bossku screen belakang tu macamne nk buat
    Senang nak monitor jugak kalau kt rumah
    Boleh ajar tak bossku?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: